Jobs Genopslag Afdelingsleder for Socialafdelingen

Voldsomme gadekampe pa christianshavn

voldsomme gadekampe pa christianshavn

Konflikten har i årtier ført vold og utryghed med sig på og omkring fristaden. Politiet rydder huset Vadestedet, hvilket fører til voldsomme gadekampe. En række lokale beboere på Christianshavn klager efterfølgende til. Flere biler blev sat i brand på Christianshavn. Der blev smidt benzinbomber og store kanonslag mod politiet. Politiet svarede igen med at skyde store mængder. Her er en tidslinje over de væsen-lig-ste hændelser på Nørre-bro hvor 63 demonstranter blev anholdt efter voldsomme gadekampe. . - Der opstår kortvarigt uroligheder på Prinsessegade på Christianshavn. voldsomme gadekampe pa christianshavn

Videos

optøjer i København, Christianshavn 'Ungeren' på Jagtvej 69 var et kulturhus for den mere yderligtgående og voldsomme gadekampe og ødelæggelser på Nørrebro og Christianshavn. Dengang førte en om-afstemning om EU til voldsomme gadekampe på. Også på Christianshavn meldes der om hætteklædte personer i gaden Politiet forsøger at rykke frem igen, men flammerne er for voldsomme. I 'erne var det særligt unge der pga. boligsituationen og mangel på fristeder . 4. juni Vesterbrogade forsøges besat, voldsom gadekamp udbryder. maj Et gammelt søminedepot på Christianshavn, Søminen bliver.

Voldsomme gadekampe pa christianshavn - Sjov

De to store brændende barrikader befinder sig begge i Prinsessegade. Genstandene fra de ti år gamle uroligheder kan ikke udstilles endnu. Langt de fleste børn er i vuggestuen den dag, og Marlene Bjerregaard tager beslutningen om at lukke den nederste del af vuggestuen og tage alle børnene med op på første sal for en sikkerheds skyld.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail