Jobs Genopslag Afdelingsleder for Socialafdelingen

Terrorfrygt lukker tysk shopping center

terrorfrygt lukker tysk shopping center

Terrorfrygt i Essen: Myndighederne har lukket et storcenter hvor der normalt er kunder om lørdagen. Policemen secure the area around the "Limbecker Platz" shopping centre in Essen, western Germany, after a terror warning on March 11. Baggrunden for lukningen er derfor alvorlig, og beslutningen blev taget efter adskillige dages overvejelser: Tyskland frygter et terrorangreb.

Terrorfrygt lukker tysk shopping center - skede kan

Susan var lige flyttet ind i sin nye lejlighed: Da hun kiggede ud af vinduet fik hun et chok - og valgte straks at tage i sommerhus. Fyringer og færre breve trækker ned i regnskab hos PostNord. Hjemløse Bobby bad politi om et bad: Se nu hans vilde forvandling. Morten badede med sine børn: Omringet af fem muslimer med kniv og kameraer - "Der skal ske et blodbad". Danmark og Østrig frygter milliard-regning fo. Samfund 5 timer siden. Politi anholder seks for planlagt angreb i London.

Terrorfrygt lukker tysk shopping center - fucking

Mor deler hjerteskærende foto med sin søn for at advare alle andre. Selvom mange borgere, der bor i umiddelbar nærhed af indkøbscentret i bydelen Moosach, var chokerede over så voldelig en begivenhed så tæt på deres hjem, hindrede det dem ikke i at vise hjælpsomhed. Terrorfrygt i Essen: Politifolk har tømt storcenter for kunder. Terrorfrygt i Essen: Myndighederne har lukket et storcenter. Det store shoppingcenter Limbecker Platz er lørdag lukket på grund af terrorfrygt. Politiet i Essen har nu tilbageholdt to mænd i sagen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail