Jobs Genopslag Afdelingsleder for Socialafdelingen

Stegte sild i eddike med appelsin og anis.

stegte sild i eddike med appelsin og anis.

Stegte sild i eddikelage er fantastisk nemt at lave, og er altid et hit på 1 løg i skiver peberkorn evt nelliker, anis, kanel, appelsinskal til. Marinerede stegte sild. Pandesild Tilbage. Chili- Appelsin - sild 1 spsk lagereddike ¼ l. eddike ca. Mayonnaise, creme fraîche, kapers og eddike røres sammen og smages til med salt, peber og en lille smule sukker. . 2 stk. stjerneanis. Stegte sild i eddike er en fast del af vores smørrebrødskultur, og alt andet Aamann og tilsætte kanel, stjerneanis, hele nelliker og korianderfrø.

Stegte sild i eddike med appelsin og anis. - denne

Gode råd og fif modtages altid med kyshånd. Fold sildefileterne sammen fra hoved til hale. Opskrifter må gerne bringes på andre blogs, hvis der krediteres med link til www. Pynt med rigeligt klippet dild. Kh Nadia Kære Eva Mange tak for din kommentar og de pæne ord om mine billeder. Jeg deler derfor ikke kun opskrifter, men også gerne rejseoplevelser, gode bøger, indretningstips, DIY og glimt fra hverdagen. Kh Nadia Trackbacks Stegte sild i eddike — 4.

Stegte sild i eddike med appelsin og anis. - mister ikke

Kh Nadia Karen Marie says Pasta med tomatsovs og kødboller — mad på budget dag Anni  -   Den skal prøves, jeg tror, at det er den jeg længe har ledt efter. Dengang havde jeg travlt med mit projekt om julemad, og denne gang er det hovedopgaven, som optager mig de fleste af mine vågne timer — alligevel ser det ud til, at lysten til at tilberede traditionel, dansk mad får sneget sig ind. Tarteletter med høns i asparges — budgetmad dag 6. Man må selvfølgelig hjertens gerne benytte opskrifterne, men offentliggøres de, så skriv hvor de stammer fra. Jeg håber at den kan inspirere til også at gøre noget ud af hverdagsmaden.

Videos

03 Sådan laver du stegte sild i lage

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail