Jobs Genopslag Afdelingsleder for Socialafdelingen

P gode rad til en grnnere hverdag.

p gode rad til en grnnere hverdag.

Her får du nemlig 10 gode råd til at gøre din hverdag grønnere. Skru ned for varmen, og tag en varm sweater på, eller ryk sammen i sofaen. 11 tips, der gør din hverdag mere bæredygtig. 1. Vask på 30 grader. 2. Drop vand på plastikflasker. Drik vand fra hanen. Spar generelt på. Der findes ikke noget bedre end at forsøge sig på at skabe en mere grøn hverdag til fordel for naturen og den verden vi bor i. Derfor er denne.

P gode rad til en grnnere hverdag. - arbejder

Klik i menuen eller i sektionen nedenfor for at læse mere. Ved at installere sparebruser kan du reducere CO2-udslippet med yderligere 65 kilo. Følg med i vores daglige liv på redaktionen. p gode rad til en grnnere hverdag.

Videos

The Blue Police Car and Big Bus on the road Kids Animation Emergency Vehicles Cars & Trucks Cartoon

P gode rad til en grnnere hverdag. - accepterer

Udskifter du fire pærer, som brænder fire timer dagligt, sparer du årligt miljøet for kilo CO2. Tøjet bliver nemlig dejligt blødt. For kun kroner får du både fem numre af Costume og et elegant ur fra Jewellery of Copenhagen. fremtid for miljøet. Uanset om du arbejder, går i skole eller er hjemmegående, findes der et væld af små tips, som gør vores verden grønnere. Gør hverdagen grønnere. Selvudvikling Find gode råd om miljøvenlig rengøring på simplycakesbynona.com elsparepære, 9. Kemi er uundværlig i en moderne hverdag, og udfordringen er at undgå at skade Nye undersøgelser tyder også på at de kan have betydning for fedme og.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail