Jobs Genopslag Afdelingsleder for Socialafdelingen

Nyheder kina forbyder homoseksualitet paa tv

nyheder kina forbyder homoseksualitet paa tv

Den kinesiske regering har forbudt ”vulgært, umoralsk og usundt indhold” på tv og online-medier. og registrere børn og unge i vores programmer baseret på det køn, en del af organisationens landsdækkende forbud mod homoseksuelle i. simplycakesbynona.com nyheder / kina - forbyder - homoseksualitet - paa - tv. Kina har lavet nye strenge retningslinjer for tv-produktion, der forbyder.

Nyheder kina forbyder homoseksualitet paa tv - fleste

Og de handler ikke om køn, men om værdier, om drømme, ambitioner og mål. Disse emner indgår nemlig under, hvad den kinesiske regering beskriver som "indhold der overdriver samfundets mørke sider", og som derfor efterfølgende blev bandlyst fra kinesisk tv. Trump: »Der er sandsynlighed for en storkonflikt med Nordkorea«. Kopiladere kan være livsfarlige — tænk før du køber. Kina strammer online tv-censur. USA angreb i Syrien. Indhold, der ”overdriver den mørke side af samfundet”, forbydes nu på kinesisk tv - og det gælder alt fra utroskab til reinkarnation. Med et nyt forbud bandlyser den kinesiske regering en lang række indhold på TV - heriblandt homoseksualitet. Det kommunistiske regime i Kina gør i nye retningslinjer op med online film- og tv -indhold, som ifølge regeringen "overdriver den mørke side af. nyheder kina forbyder homoseksualitet paa tv

Nyheder kina forbyder homoseksualitet paa tv - Pension

TV: Danske Sana fra Skam om sin rolle: "Jeg kæmper med de samme ting". Mest delte seneste 24 timer. I et nyt udspil har Kina forbudt "vulgært, amoralsk og usundt indhold" på TV, der ifølge den kinesiske regering blandt andet dækker homoseksualitet og seksuel perversion.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail