Jobs Genopslag Afdelingsleder for Socialafdelingen

De bedste nordiske julekalendere

de bedste nordiske julekalendere

Alle tiders bedste julekalendere: Hvilken en er din favorit? I lidt over 50 år er der blevet sendt familiejulekalendere i fjernsynet, og selvom der  Mangler: nordiske. De 10 bedste børne julekalendere i TV nogensinde var hjemsøgt at nordiske guder, så de går sammen på udflugt for at finde nordiske guder. Fejl Kombinationen af e-mail og password er forkert. Er du avisabonnent? Har du et avisabonnement, men mangler brugernavn og adgangskode? Opret profil.

De bedste nordiske julekalendere - søger

TV 2-ekspert har fået nyt job: Nu skal han være landstræner. STEM: Hvad er den bedste julekalender? Afløser klublegende: Arnesen får job i europæisk topklub.

Videos

Julekalender 3: 1993/1994 - Peter Møllers første mål de bedste nordiske julekalendere Er Jul på slottet den bedste julekalender hidtil? læsere, at afgøre, hvilken kalender, der skal have titlen som den bedste familiejulekalender. Men hvilke julekalendere husker vi bedst? Den allerførste danske tv- julekalender er der næppe mange, der genkalder sig: I tyvstjal DR. Læserne har stemt. The Julekalender er den bedste julekalender gennem alle tider. Og den bliver vist igen i år på TV2.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail